Choose a language हिंदी / Hindi Български / Bulgarian Nederlands / Dutch فارسی / Farsi ΕΛΛΗΝΙΚΑ / Greek Polski / Polish Română / Romanian ไทย / Thai Türkçe / Turkish اُردو / Urdu Tiếng Việt / Vietnamese Bahasa Indonesia / Indonese Malay / Malaysian Føroyskt / Faroese עברית / Hebrew عربي / Arabic Svenska / Swedish Čeština / Czech Dansk / Danish Suomi / Finnish Français / French Deutsch / German Magyar / Hungarian Italiano / Italian 日本語 / Japanese 한국어 / Korean Norsk / Norwegian Português / Portuguese Русский / Russian 中文 / Chinese Español / Spanish English / English Chile / Espaol

Home > Testimonials

Schools


Mølholm Skole - elever med ADHD

"Vi har i afdelingen gode muligheder for at bruge IT i undervisningen. Der er få elever i klasserne og vi har en del pc’er.

Når mine elever arbejder med Mingoville koncentrerer de sig meget. Elever med ADHD kan have meget svært ved at holde fokus på en opgave i længere tid ad gangen. Hurtige skift mellem opgaver og flere forskellige indtryk fra syn- og høresansen kan hjælpe. Det er på den måde, at Mingoville er et godt arbejdsredskab. Opgaverne er overskuelige både indholds- og tidsmæssigt. Enkelte missioner er dog for lange til mine elever, fx illustration af historierne. Eleverne skal helst kunne skifte opgave hvert 10 minut som minimum. Eleverne er meget glade for de korte overskuelige opgaver og de opgaver som er ”gemt” i et spil, fx pacman.

Eleverne bliver motiverede til at klare opgaverne og blive bedre til engelsk, idet det giver point, som kan bruges i Mingoville world.

Eleverne er glade for at bruge programmet. Mingoville world - Den nye verden er genkendelig fra de PCspil, som de spiller i fritiden. Dette er en stor motivationsfaktor.

Eleverne arbejder i undervisningen således, at de først arbejder med de almindelige missioner og derefter kan bruge tid i World. Det er motiverende at se hvor meget en mission giver og godt at skifte mellem de faste opgaver og de mere frie opgaver i World.

Vi har i afdelingen brugt Mingoville i engelskundervisningen i flere år. Vi er glade for at bruge programmet, som et supplement til undervisningen. Vores elever er delt i 4 hold, der er i forskellige værksteder fra gang til gang. Game world, Text and gramma, roleplay og  Pc- world. Det er i værkstedet PC- world, vi arbejder med Mingoville."

Kommentar fra eleverne: 

"Det er super godt, det nye Superlearner. Det er sjovt at man kan mere og der er flere muligheder for at vise det i World. Alt det nye er godt!"

"Jeg synes Mingoville er sjovt. Jeg bruger også tid på det derhjemme. Det er godt, at jeg kan få mønter og fjer, når jeg har klaret forskellige opgaver. Det er rigtig godt, at jeg kan købe forskellige ting til min flamingo."

"Jeg synes Mingoville er et godt program. Det er en rar måde at lære engelsk på. Missionerne er gode. Det bedste er, når jeg skal battle mod andre i World."

"Mingoville er godt lavet. Det er sjovt at speedrace mod mine venner. Det er også sjovt at chatte med nogle, som jeg ikke kender i World. Jeg kan godt lide de udfordringer, som World har. Det er super godt, det nye Superlearner. Det er sjovt at man kan mere og der er flere muligheder for at vise det i World. Alt det nye er godt!"

 

 


Adriana Pereira from Fun-E-learning, Colombia
“I am already enjoying Mingoville. It is fantastic! And knowing that great software developers like you are willing to share (for free) technology applied to English Learning all over the world, sets an example of what "socialization of learning" means. For professionals, such as me who work with bilingual education of children in a country with limited resources and access to education (and particularly to bilingual education), knowing a company like yours that creates fantastic material and places it for free public access makes a whole difference in giving a better education to people. I think, yours is an example to be recognized all over the world.”

Ville de Vaureal, France
De Marie-Catherine Capel, Animatrice en soutien scolaire au pôle multimédia des Boulingrins, 95490, Vauréal, France

En tant qu’animatrice en soutien scolaire de la ville de Vauréal, France, j’ai crée ex nihilo l’atelier multimédia en langues étrangères (anglais et allemand) en 2007 et ai découvert en 2008 l’existence de Mingoville.

J’en suis tombée tout de suite amoureuse pour la grande qualité de ses animations, le rendu et le réalisme fantastiques des voix et phonations, la gaieté des images, l’excentricité des personnages, la variété et la progression des missions, très bien adaptées, à la fois au programme des 6ème et 5ème, et à une remise à niveau en anglais d’adolescents ayant décroché à un moment dans leur scolarité (collège ou lycée).

Nous avons eu affaire avec une équipe adorable et très serviable, qui a tout fait pour nous faciliter la mise en œuvre, en la personne de Malène.

J’estime que ce programme, tout à fait remarquable, car de grande qualité, apporte beaucoup aux enseignants et aux élèves. Travailler ou jouer ? Un peu les deux !!!!!
On s’amuse en travaillant et on travaille en s’amusant, c’est la formule gagnante !!!

Une des élèves de 6ème, Théresia, avoue retourner chez elle sur Mingoville, travailler et jouer ; du coup, la petite sœur est également tombée sous le charme de Mingoville et connaît tout par cœur !!!

Bravo et merci ! Longue vie à Mingoville et à ses flamboyants flamants roses !!!!

Firkløverskolen, Denmark
Firkløverskolen er en specialskole for elever med autismespektrum forstyrrelser (ASF) og ADHD. Vi tilbyder et specialpædagogisk heldagsforløb og undervisningen er i overensstemmelse med folkeskoleloven. Skolen har 166 elever fordelt på 4 regionale afdelinger og klassetrinnene er fra 0.-10. klasse.
Fælles for eleverne med ASF og ADHD er en meget konkret opfattelse og ønske om hurtig belønning. En stor del af eleverne har brug for visuel støtte i hverdagen, både til at afkode deres skoleskema, men også til at forstå forskellige sammenhænge.

Når vi som lærere skal finde materialer, som dækker elevernes behov, har vi brug for noget, der motiverer og som også har noget genkendeligt over sig.
IT er et spændende område, fordi det appellerer til vores elevers ønske om noget visuelt og ofte giver svar med det samme. Mange af eleverne bruger desuden computeren en del i forvejen og er dermed bekendt med funktionerne.
Derfor var det nemt at introducere Mingoville. Selv om nogle elever har meget modstand på engelskundervisning, har vi set flere, der er blevet motiveret til at sidde med programmet over længere tid, fordi det både har været sjovt, genkendeligt og nemt at gå til.

Maria Find Rønde, lærer på Firkløverskolen, Jebjerg:
Jeg bruger med stor succes Mingoville i engelskundervisningen i en gruppe på 5 elever i 5.-7. klasse. Jeg bruger det hovedsageligt som supplement til den øvrige undervisning ca. en gang hver 14. dag og til en enkelt elev har det i en periode været brugt til grundlæggende engelskundervisning.

Det bliver brugt individuelt, så eleverne kan arbejde i deres eget tempo.
Først og fremmest motiverer det eleverne, at Mingoville er et program på computeren.

Programmet et er flot lavet, ser indbydende ud, og så er der en masse små opgaver – ikke mindst de forskellige spil (f.eks. Pacman), som eleverne er meget begejstrede for.

Eleverne får respons med det samme på det de laver, og kan så i eget tempo gå videre til næste opgave/mission – endnu en motivationsfaktor. Derfor er det forholdsvis nemt at differentiere undervisningen, og man kan som lærer selv logge ind og se, hvor langt alle ens elever er kommet.

Når eleverne kommer gennem de forskellige missioner, lærer de både at stave, lytte og udtale. I nogle missioner siger flamingoerne en del, men man kan altid få det gentaget. Til nogle af missionerne har det dog for enkelte af mine elever – dem der har rigtig svært ved at læse - været nødvendigt med en del voksenstøtte, men det gode ved Mingoville er, at man kan vælge at springe missioner over. Det kan man nemlig som lærer gå ind og justere.
I ”my book” kan eleverne selv (og læreren) se, hvor meget de har lavet/lært, hvilket for nogen er rigtig vigtigt.

Ecole de Macon, Belgium
"Thanks very much.
For you and your team: Mingoville is a very very useful, beautiful and well done tool!"
Valérie Dudart

Sct. Severin Skole, Denmark
"Jeg vil også ile med at fortælle, at både ungerne og jeg er ret så begejstrede for Mingoville - især fordi vi har et whiteboard i klasserne - og jeg går næsten i panik ved tanken om, at der ikke findes noget tilsvarende til 5. og 6. klasse."

Dorte

Jagotka
"Chers amis, Je voudrais vous exprimer mon plaisir d'avoir l'occasion à jouer et apprendre l'anglais avec mon petit fils.Je suis professeur de français ,anglais,italien ,latin."

Kellarpelto Elementary School, Finland
"For the month of January 21 3rd graders from Kellarpelto Elementary School rushed home from school every afternoon; “Are you going to Mingoville?” the students asked each other.

Out of all the Missions and different tasks every student was able to find something just for him - or herself in Mingoville. During our normal English classes at school the students would sometimes out of nowhere come up with new words or phrases. When asked, they would tell the teacher “I learned it in Mingoville.”

The program is an excellent addition to studying English, especially as independent, individual work."

Merja Leppanen

Rosa from Brazil
"Dear friends, I want to thank you for the course. It's really good. I'm a primary teacher (I teach English) and I have made a blog for my students. I included some of your activities in my blog. Thanks again."

Parents


Debbie Kuroiwa from Nagasaki Japan
"Dear Mingoville,
A very good Japanese friend of mine who knows that I am all over anything flamingo...told me about your site on the Internet for kids who are learning English. She told me about it, not only because of the particular theme this site has, but because her kids like it and she thought that it would be a pretty good site for my son, Issei, to work on his own reading, spelling and writing skills. Though my young man can communicate quite well, verbally, in English.....he is just like most other kids his age here in Japan when it comes to the other aspects of communication. Plus, my youngest son is also getting interested in learning and because your site is loaded with fun pictures and bright colors, he likes it, too. Most of my students are older...many with grandchildren, so I told them about your site as someplace they could visit and do the activities with their grandkids."

Anette from Denmark
"Min datter, Cecilie, har nu i et halvt år benyttet sig af Mingoville. Vi tilmeldte hende i slutningen 5. klasse, fordi hun stort set ikke havde fået noget ud af undervisningen i både 4. og 5. klasse pga. skiftende lærere og uro i klassen. Allerede på nuværende tidspunkt har hun lært at tale og skrive engelsk meget bedre. Vi har lige været til samtale med hendes engelsklærer, som siger, at hun har en god udtale, er god til at læse engelsk samt forstå det hun læser. Vi er ikke i tvivl om, at Mingoville har hjulpet hende rigtigt meget"

Olivier
"Thanks to Mingoville, my 7-years old son made dramatic improvements in his mastery of English. Mingoville is entertaining, support learning, and progressive enough so it's accessible to everyone."

Phuong from Vietnam
"Dear Mingoville.
It is very nice to hear from you and thank you for giving my kids a great opportunity of learning English in Mingoville. They like this way of studying a lot, especially the colorful pictures and nice voices in Mingoville's classes. I think many children would like this too.
Thank you very much and wish you lots of successes."

Users


Karima
"Thank so much for the free program. I wish for you more successes of your site Mingoville. It's great kind from you."

Ignacio Salan from Guatamala
"Sres. Mingoville:
Gracias por permitirme recibir la grata información que me enviaron, para facilitar la enseñanza a los niños que tanto lo necesitan. Que nuestro Señor los bendiga, a todos los que integran ese grupo tan selecto facilitando estas oportunidades.
FELICES LOS DE CORAZÓN LIMPIO PORQUE ELLOS VERÁN A DIOS"